Behandelaars

Adonina Renjaan

Adonina Renjaan

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om ondersteuning te krijgen en hoe het voelt om gedragen en gekoesterd te worden in de voor mij “heilige” kraamtijd.
Dit vierde trimester waarin goede rust en herstel zo belangrijk is voor jou en je kindje(s).
Dit wil ik ontzettend graag met je delen. Ik heb de tools om jou weer te helpen helen.

Angela

Angela

Ik ben Angela en ik ben er voor jou lieve postpartum mama. Met zachte aanraking en aandacht geef ik je de ruimte om je geborgen, gehoord en gekoesterd te voelen tijdens de mooie, intensieve en kwetsbare postpartum periode.

Anja Beeuwkes

Anja Beeuwkes

Mijn grote passie is het werken met en ondersteunen van vrouwen in elke levensfase. In iedere vrouw huist een enorme kracht en ik gun het haar om daarmee in contact te zijn en vanuit die kracht te leven.

Ilse Duchatteau

Ilse Duchatteau

De geboortes van mijn eigen kinderen en de geboorte van mijzelf als moeder hebben mijn visie op geboortezorg gevormd. Ik geloof ik de natuurlijke kracht van het vrouwelijke lijf en de enorme oerpower die ze in zich heeft.

Krystel Cijntje

Krystel Cijntje

Het is mijn hartenwens om vrouwen te begeleiden op weg naar geboorte en de postpartum periode. Met alle liefde ondersteun ik jou om de magie van dit wonder bewust te voelen en te doorleven.

Recente berichten