Jitske Serné

Alle behandelaars | Jitske Serné
Werkgebied: Amsterdam en omstreken
info@studiolouve.com
studiolouve.com
06 24 84 84 61
Jouw behandelaar

Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met mijn handen. Ik vond het fijn om dingen te maken en had een fascinatie voor haar en haargezondheid. Hier is een passie uit ontstaan en zo ben ik in een haarsalon gaan werken. Door altijd te blijven leren en groeien ben ik uiteindelijk visagie en haarstyling gaan combineren en werk hiermee op de set bij fotoshoots voor magazines en modecampagnes.

Daarnaast heb ik altijd interesse gehad in het menselijk lichaam; hoe alles met elkaar verbonden is en waar een klacht of pijn nu echt vandaan komt. Ik merkte dat deze passie bleef groeien en ik hier graag iets mee wilde doen.

Mijn eigen kraamtijd

Toen ik zwanger werd ben ik veel gaan lezen over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik vind het een wonder hoe het vrouwenlichaam zich aanpast aan de groei van een kindje en de daarop volgende bevalling. Mijn fascinatie voor het bekkengebied is hierdoor nog verder gaan groeien en alle informatie daaromheen neem ik tot me. De postpartum tijd bleef me ook heel erg bij en ik heb me daar heel bewust op voorbereid. Ik heb tijdens mijn kraamweken meerdere behandelingen ontvangen. Het was een warme en veilige situatie met liefdevolle vrouwen, waar ik even helemaal mocht zijn en voelen. Er waren veel tranen van geluk en verdriet. Dankzij de vrouwen die voor mij zorgden mocht dit er allemaal zijn. Ze voelden op dat moment als moeders voor mij, iets wat ik echt nodig had.

Door deze fijne kraamperiode is er bij mij een vlammetje aangewakkerd. Het zorgen voor vrouwen, naar ze luisteren, ze koesteren en veel liefde geven; mijn hart gaat hier sneller van kloppen. Ik wil er daarom zijn voor alle vrouwen die hun kraamtijd bewust willen meemaken, vrouwen die extra aandacht en liefde nodig hebben, en voor alle andere vrouwen die gewoon even willen zijn.

Ik ben erg dankbaar dat ik mijn opleiding bij Gentle Beginnings heb kunnen volgen en daarmee bij het collectief Postpartum Massage Nederland ben aangesloten. Het collectief is een samenwerking tussen een groep vrouwen die dit verzorgende gevoel ook hebben en samen door heel Nederland en België bieden we kraambehandelingen voor pas bevallen moeders.

Ik nodig je van harte uit me te benaderen!

Liefs Jitske

Deze behandelaar biedt ook rustgevende zwangerschapsmassage!