Annechien Rouwen

Alle behandelaars | Annechien Rouwen
Werkgebied: +45 minuten vanuit Tilburg
info@doulaceder.nl
doulaceder.nl
06 10 42 02 94
Jouw behandelaar

Mijn naam is Annechien, moeder van twee heerlijke kinderen en getrouwd met die leuke barman. Samen met mijn gezin en onze beestenboel wonen wij in Tilburg.

De mensen om mij heen omschrijven mij als dragend, invoelend en creatief.

Wanneer ik op mijn blote voeten in de tuin een maaltijd bij elkaar aan het sprokkelen ben voel ik mij nederig en krachtig tegelijk. Wroetend in de aarde is mijn verwondering voor de kennis die de natuur in zich draagt ontstaan. Deze zelfde verwondering draag ik uit naar alle mooie vrouwen. In het bijzonder tijdens haar zwangerschap, haar geboorteproces en de kraamperiode. Juist tijdens deze periode komt er veel op je af. Het is een bijzondere en zeker ook kwetsbare periode waarin wij elkaar mogen dragen.

Rust en oerkracht

Tijdens de kraamtijd behandelingen omhul ik jouw met warmte en liefde. Samen spreken we de rust en het vertrouwen in jezelf aan. Zo bekrachtigen we de mooie vrouw die jij bent. Want in ieder van ons huist die rust en oerkracht die we in de natuur terug vinden.

Doormiddel van de handreikingen die we op jouw behoeften afstemmen, mag je je laten dragen en vereren zodat je in vertrouwen mag landen in het moederschap.

Tot snel lieve vrouw,

❤ Annechien

Praktijk Ceder – Doula begeleiding, Postpartum behandelaar en Klassieke homeopathie