Hendrikje van der Velde (in opleiding)

Alle behandelaars | Hendrikje van der Velde (in opleiding)
Werkgebied: Friesland, Groningen en Drenthe
info@praktykdebuterblom.nl
praktykdebuterblom.nl
06 13 58 01 49
Jouw behandelaar
Lieve vrouw,
 
Mijn naam is Hendrikje Bouma en ik woon samen met mijn gezin (manlief & 2 jongens) op het Friese platteland. Ik heb een eigen praktijk voor natuurgeneeskunde in Wommels, Praktyk de Bûterblom, en daarnaast bied ik postpartum behandelingen aan.
 
Tijdens de kraamtijd van mijn eerste zoon voelde ik dat ik iets wilde doen in de geboortezorg. Ik heb de studie natuurgeneeskunde afgerond en ben daarna de postpartum training gaan doen. Ik richt me op vrouwen die hulp nodig hebben rondom conceptie, zwangerschap, postpartum en moederschap. Dit doe ik met mijn holistische blik en natuurlijke behandelingen: fytotherapie, Bachbloesemtherapie, massages en natuurvoeding.
 
Natuurgeneeskundige holistische blik
Mijn missie is om vrouwen in hun kracht te zetten door ze te horen, ondersteunen en te motiveren zodat ze zich vrijer, gezonder en gelukkiger gaan voelen. Als persoon wordt ik vaak omschreven als zacht, inlevend en zorgzaam.
 
Lieve mama, gun jezelf een liefdevolle postpartum behandeling waarbij er voor jou wordt gezorgd. Ik steun je, ik draag je, ik hoor je. Echt een moment voor jezelf om te landen in het moederschap. Lieve mama, ik ben er voor jou.
 
Liefs Hendrikje