Nourishing New Mama Plan

Kraamtijd behandelingen voor een optimaal herstel

Postpartum Massage Nederland biedt jou het Nourishing New Mama Plan: een serie behandelingen om je rustig in je moederschap te ondersteunen. Het Plan volgt de opeenvolgende fases van je herstel. We starten bij voorkeur 4 tot 7 dagen na de geboorte van je baby bij jou thuis. Afhankelijk van je pakket komen we in de weken daarna nog één of twee keer bij je thuis, waarna jij in één van onze rustige en warme praktijkruimtes welkom bent wanneer jij daaraan toe bent. Je kunt tot 6 maanden na je bevalling je behandelingen inplannen! Je kunt kiezen voor 3, 5 of 7 sessies en tussentijds je pakket uitbreiden.

Prijzen verschillen per behandelaar! Sommige behandelaren hebben geen eigen praktijkruimte en komen altijd naar jou toe.

Na een keizersnede passen we je behandelingen aan of beginnen we na een paar weken later als je dat fijner vindt.

Benader ons ajb vóór je uitgerekende datum voor informatie of reserveringen!

Zorg er ajb voor dat er tijdens sessies aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat we jou de best mogelijke aandacht kunnen geven!

Parkeer- en/of reiskosten voor sessies aan huis zijn NIET inbegrepen buiten het postcodegebied van de behandelaar.

In overleg en bij overeengekomen voorwaarden kunnen opvolgende behandelingen aan huis worden gegeven voor een meerprijs per sessie.

De eerste weken na een bevalling zijn van wezenlijk belang voor een moeder en haar baby om zich te hechten, te rusten en aan te sterken. Een nieuwe moeder heeft net zoveel verzorging nodig als haar pasgeboren baby. In veel traditionele culturen wordt een nieuwe moeder vrijgesteld van haar dagelijkse taken. Ze wordt door familie en hechte vriendinnen bijgestaan. Tegenwoordig is dit nauwelijks mogelijk door het drukke leven dat we leiden. Gelukkig hebben we in Nederland kraamzorg, maar nieuwe moeders hebben meer nodig dan dat!

Koestering in je kraamweken

Door onze ervaring met oude traditionele wijsheden van over de hele wereld, kunnen wij de NIEUWE MAMA verwarmende en koesterende zorg bieden waar eigenlijk elke herstellende moeder recht op heeft. Je wordt in het moederschap verwelkomd door middel van unieke kraamtijd behandelingen, helende massage, zachte buikverzorging, zorgzame rituelen, verwarmende thee en lekkernijen. Zo kan je energie weer in balans komen. De eerste sessies komen we aan huis, waar we jou en je baby in een warme, liefdevolle zorgzame deken wikkelen. Latere sessies vinden bij één van ons in de praktijk plaats waar de aandacht volledig om jou en jouw helingsproces draait. Tussentijds uitbreiden van je pakket is mogelijk in overleg!

Behandeling reserveren

Je kunt rechtstreeks met de behandelaar van jouw keuze contact opnemen via de pagina “Vind jouw behandelaar”. Bij haar kun je de prijs opvragen van haar losse behandeling of pakket!

Benader ons vóór je uitgerekende datum wanneer je één of meer behandelingen na je bevalling wilt reserveren. Stel ook gerust je vragen over onze behandelingen. Hoe eerder we weten wat jouw wensen zijn, hoe beter we jouw sessie(s) kunnen vormgeven en inplannen.

We komen aan huis of je bent welkom in de praktijkruimte van één van onze behandelaars! De meeste behandelaren werken binnen maximaal 45 minuten reistijd vanaf hun woonplaats. Voor behandelingen aan huis zijn reis- e/o parkeerkosten niet inbegrepen.

Alle behandelingen op een rijtje

Nourishing New Mama Plan

Een serie unieke kraamtijd behandelingen met helende massage, zachte buikverzorging, zorgzame rituelen, verwarmende thee en lekkernijen.

Losse Kraamtijd Massages

Laat je heerlijk verzorgen met één of meer van onze heilzame kraammassage behandelingen met zachte aanraking en liefdevolle warmte.

Bengkung Belly Binding

Een Bengkung Belly Bind geeft je een welkome liefdevolle omhulling van je buik- en bekkengebied, die je zowel fysiek als emotioneel ondersteunt.

Welkom Mama Ceremonie

Een bijzondere 3 uur durende behandeling bij je thuis als je onlangs bent bevallen en de nieuwe rol die je nu aanneemt wilt vieren.

Rebozo Sluitingsritueel

Sluit jouw zwangerschaps-, beval- en kraamperiode af met een prachtige ceremonie die op emotioneel, fysiek en psychisch niveau alles wat nog een plekje wil krijgen t.a.v.de zwangerschap en/of bevalling de kans geeft om te helen.

"Ik heb het Rebozo Sluitingsritueel als zeer helend ervaren, het gehele ritueel en zeker de inwikkeling in doeken waren voor mij een verwelkoming in het moederschap. Liefdevol en “sacred” zijn de woorden die bij mij opkomen als ik eraan terug denk. Ik luister nog vaak naar het liedje om me te herinneren aan die ochtend, die een heel speciaal plekje in mijn hart heeft. Nogmaals heel veel dank! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vriendinnen die net bevallen zijn en wie weet zie ik jullie in de toekomst nog eens! :-)"

- Dorrit over het Rebozo Sluitingsritueel

"Ik mocht gaan liggen. Overal warme doeken, de kachel naast me met vuur. Ik merkte op dat Justina en Marjanne zich afstemden op elkaar en op mij. Vervolgens voelde ik een intense warmte van 4 knetterhete en zachte handen. Ontroering. Diep, diep de ontspanning in, loslaten en overgave."

- Mirjam over het Rebozo Sluitingsritueel

"Het sluitingsritueel bracht me de afsluiting van alle vier mijn zwangerschappen, geboortes en kraamperiodes. Met dit zo bewust doen, maakte ik de transitie naar het verwelkomen van een nieuwe periode in mijn leven als vrouw; er ontstond zoveel nieuwe zachte kracht! "

- Adisti over het Rebozo Sluitingsritueel

Vanuit ons blog