Dominique Reijners

Alle behandelaars | Dominique Reijners
Werkgebied: Amsterdam, Gooi en omstreken (+45 minuten)
d.m.reijners@gmail.com
postpartummassagenederland.nl
06 25 09 33 81
Jouw behandelaar

Vanuit mijn werk in de welzijnssector waar ik veel te maken had met pas bevallen mama’s heb ik gemerkt dat zij behoefte hebben aan rust, verzachting, warmte en steun.

Naast een luisterend oor en het geven van massages wil ik de mama’s graag meer meegeven. Ik heb de opleiding bij Gentle Beginnings afgerond en daarin vond ik wat ik mama’s gun. Het hele pakket om de kraammoeder te ondersteunen.

Het mooiste aan dit werk vind ik dat ik de mama in haar meest krachtige en tegelijkertijd kwetsbare momenten mag ondersteunen. Mijn doel is een goede start te geven aan het moederschap, de mama de tijd te geven te herstellen en te verbinden met haar kindje en met zichzelf. Haar rust te geven, weer in haar lijf te laten zakken en ondersteunen.

We kunnen een plan maken op basis van jouw vraag of waar je behoefte ligt; waar wil je ondersteuning in, welke behandeling heb je behoefte aan. We kunnen een op maat gemaakt pakket voor je samenstellen of ik kan losse behandelingen geven. Ook voor een paar uur extra zorg na de kraamtijd kun jij mij vragen.
Je kan mij een mail of whatsapp bericht sturen.

Veel liefs Dominique