Jasmijn van den Berg

Alle behandelaars | Jasmijn van den Berg
Werkgebied: Utrecht stad en omgeving
Jasmijn_bloesem@hotmail.com
postpartummassagenederland.nl/behandelaars/jasmijn-van-den-berg
06 52 02 83 40
Jouw behandelaar

Mijn naam is Jasmijn, ik ben moeder van mijn dochtertje Sofia (2021) en woon samen met mijn Griekse man in het mooie Utrecht.

Nadat ik eerst de wereld over ben gereisd, Culturele Antropologie heb gestudeerd en heb gewerkt rondom duurzaamheid en met inheemse gemeenschappen, ging ik me ook steeds meer verdiepen in vrouwenwerk en de sacred feminine, en heb ik in 2018 de sprong gewaagd om mijn vlammetje te volgen en me om te scholen tot holistisch kraamverzorgende. Ik doe dit werk met zoveel liefde en plezier, en het geeft me heel veel zingeving en betekenis. Vanuit het verlangen om moeders op nog meer diepere lagen te ondersteunen en verzorgen, ben ik vervolgens de opleiding gestart tot postpartum behandelaar en geef ik met alle liefde omhullende kraammassages en postpartum behandelingen.

Jouw moment

Tijdens mijn eigen kraamtijd heb ik ook ervaren hoe helend en bijzonder het is om in deze intensieve transformerende fase gekoesterd te worden, dus ik geef het nu graag aan je door, omdat iedere nieuwe moeder dit verdient. Ik weet hoe het voelt om soms aan jezelf voorbij te gaan in het zorgen voor je baby, dus dit is een moment helemaal speciaal voor JOU. Zodat je weer helemaal thuis kan komen bij jezelf, je kan landen in je lijf en weer met nieuwe energie kan herstellen en het moederschap kan omarmen.

Liefs, Jasmijn

Mijn website Liefdevolle Geboortezorg is op dit moment in de maak. Je kunt mijn diensten tijdelijk via mijn mailadres op deze pagina reserveren.