Annemiek Duifhuizen

Alle behandelaars | Annemiek Duifhuizen
Werkgebied: Omschrijving werkgebied
zachtemama@gmail.com
example.com
06 12 67 03 91
Jouw behandelaar

Hoi! Ik ben Annemiek en woon met mijn man Gert-Jan, Femke (6) en Loek (3) in Veenendaal. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met zwangerschap en geboorte te maken had. Na 10 jaar in de ambulante begeleiding te hebben gewerkt ben ik in de natuurgeneeskunde terecht gekomen, waar ik me in de loop van de jaren heb gespecialiseerd in natuurlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. In mijn praktijk geef ik consulten op het gebied van voeding, supplementen, (klassieke) homeopathie en andere natuurlijke middelen.  

Luisterend oor

Na de opleiding voor homeopathische begeleiding tijdens de zwangerschap kwam ik de opleiding tegen voor massages en rituelen tijdens de kraamtijd en ik voelde direct dat dat was wat ik wilde doen. Tijdens de kraamtijd van Loek heb ik ervaren hoe fijn het was om steun te krijgen van een fijne (holistisch) verloskundige en natuurlijke kraamzorg. Dat luisterende oor, die heerlijke gezonde maaltijd, een voetmassage, kunnen slapen en weten dat mijn baby in goede handen is hielpen mij door deze intense tijd heen. 

Ik vind het heerlijk om nu ook zelf massages en behandelingen te kunnen geven en ik bied je graag warmte, liefdevolle aanraking en een luisterend oor zodat jij tot rust en tot jezelf kan komen en naast de zorg voor je baby ook zelf kan landen, ontspannen en herstellen.