Gytha Brooks

Alle behandelaars | Gytha Brooks
Werkgebied: +45 minuten vanaf Eindhoven
soulfulwithme@outlook.com
soulfulmama.nl
06 48 63 04 43
Jouw behandelaar
Lieve sterke vrouw,
 
Wat fijn dat je via Postpartum Massage Nederland bij mij terecht bent gekomen. Mijn naam is Gytha Brooks. Ik ben 32 jaar en heb een vrolijk zoontje van 5 jaar. Ik woon in Eindhoven. Daarvoor studeerde en werkte ik in Amsterdam, een stad met een speciaal plekje in mijn hart. Ik ben geboren en opgegroeid in Tilburg.
Sinds de yogafilosofie op mijn pad kwam in mijn zoektocht naar meer rust en focus toen ik begin twintig was, wist ik het meteen; DIT IS MIJN WEG. Ik weet niet precies hoe, maar ik wil dit gevoel van ‘echt thuiskomen bij jezelf’ en tegelijkertijd de diepe verbinding met ‘alles dat is’ graag verspreiden. 
 
Rimpeleffect
Mijn bedrijf, dat Soulful mama heet, groeide mee samen in mijn reis van moederschap. De zwangerschap van mijn zoontje was een verrassing, maar zorgde ervoor dat ik me in mijn bedrijf steeds meer ging richten op het welzijn van zwangere vrouwen en moeders. Als geen ander ken ik de rollercoaster van gevoelens en ervaringen die je als kersverse moeder doormaakt. De pijn van mijn relatiebreuk werd mijn kracht. Door de diepe dalen ging ik het belang van vrouwen die elkaar steunen en dragen niet als een luxe zien maar als een noodzaak. De afgelopen 5 jaar heb ik me verder gespecialiseerd in Ayurveda, yoga, massage en geboortecoaching voor vrouwen die moeder worden. Met nu als kers op de taart de uitgebreide postpartum behandelingen. Zo kun je bij mij terecht vanaf je zwangerschap tot ver daarna. Ik voel in het diepst van mijn wezen hoe belangrijk het is om de vrouw die moeder wordt te verzorgen en te koesteren. Wanneer je bij mij  terecht komt, kan je rekenen op volledige liefdevolle aandacht voor jou. Want zelfs de sterkste mensen horen gedragen te worden. Als het goed gaat met jou, dan gaat beter met je kindje, en dan heeft de liefde in jouw relatie ook meer kans van slagen. Dit heeft een groot rimpeleffect op het collectieve geluk van onze hele samenleving. Ik voel me zeer vereerd dat ik hier op deze manier een bijdrage in mag leveren.
 
Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Liefs 
 
Gytha
 

 

Bij Gytha kun je ook terecht voor zwangerschapsmassages!