Kraammassage

door | 21 mei 2021 | Behandelingen, Kraamtijd

In die heerlijke warme ruimte maak ik een fijn plekje voor je klaar, gewoon thuis. Ik leg doeken op de massagetafel of op je bed, ze zijn heerlijk verwarmd en zacht. Ik maak de olie warm en nodig je uit om lekker te komen liggen voor de kraammassage. Je voelt de warme zachte omhulling, een nestje voor jou, je lijf begint al los te laten. Samen zoeken we voor jou de meest fijne houding, ondersteund met een kussen hier en daar, op je rug of buik of misschien liever op je zijde. Ik vraag of ik je aan mag raken en als je akkoord bent dan maak ik eerst contact over de doeken. Ik vraag je diep in te ademen en bij het uitademen te voelen hoe je wordt gedragen, dat je alles los mag laten.

Alles krijgt aandacht

Langzaam begin ik over je lichaam te strijken, alles even aan te raken zodat je bekend raakt met mijn handen. Een stukje van de doeken haal ik weg en breng warme olie aan op je huid. In rustige aanwezige strijkingen masseer ik je hele lichaam, steeds een stukje bloot en de rest helemaal fijn warm ingepakt. Je zakt dieper en dieper in de ontspanning. De spanning in je bovenrug verzacht, die pijnlijke onderrug wordt soepeler, je benen, je voeten, je armen. Alles krijgt aandacht en je zakt dieper en dieper.

Ik vraag of ik je buik mag masseren en als je akkoord bent masseer ik warme castorolie op je buik. Ik leg er een zachte doek op en een warme kruik, vanuit je kern word je heerlijk verwarmd en de olie trekt in je huid die het zo nodig heeft. Als je het wil masseer ik ook je borsten, die kunnen zo gespannen zijn door de borstvoeding. Als laatste masseer ik je nek en je hoofd. Eindelijk rust in je hoofd.

Rust vanuit je binnenste

Ik dek je helemaal toe en laat je nagenieten van deze heerlijke ontspanning. Als je langzaam overeind komt voor een verwarmend drankje zie ik een ander mens. Een zachte uitstraling is over je heen gegleden, een rust diep vanuit je binnenste.

Je mag lekker op de bank gaan liggen of in je eigen bed en vaak is dat precies het moment dat je kindje ook even weer aandacht wil voor een voeding. Om vervolgens samen Dromenland in te glijden.

foto: www.vi-photography.nl

Justina de Haan

Recente berichten