Annoesjka Ismail

Alle behandelaars | Annoesjka Ismail
Werkgebied: +30 minuten vanuit Haarlem
info@flowandrelease.com
flowandrelease.com
06 24 90 92 31
Jouw behandelaar

Mijn naam is Annoesjka Ismail.

Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de Mystiek van zwangerschap, geboorte en moederschap. Als meisje riep ik altijd dat ik verloskundige of moeder wou worden. Het eerste werd het uiteindelijk niet. Ik kwam terecht in het werkveld van onder andere Kind en Jeugdzorg en ben dat gaan combineren met het geven van holistisch lichaamswerk.

Het Moeder worden gebeurde gelukkig wel.  Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen. 2 jongens en 2 meiden, waarvan de eerste zwangerschap een tweeling. Na deze zwangerschap kwam ik erachter dat ik wel van alles wist over zwanger zijn en bevallen maar geen clou had over de tijd erna als kersverse moeder. Ik vond het raar dat niemand mij iets had verteld over deze kraamtijd waarin het soms kon voelen als overleven en het zeker geen roze wolk was.

Connectie tussen lichaam, geest en emotie

Ik kwam weer terug in mijn eigen lijf door veel yoga opleidingen te volgen in binnen- en buitenland. Mijn drijfveer was om de connectie tussen het lichaam, geest en emotie te (her)verbinden. Zo kwam ademwerk, massage en lichaamswerk op mijn pad. Ik heb diverse opleidingen en trainingen daarin gevolgd en afgerond, waarbij vooral het werken met vrouwen en het herstellen van de verbinding met hun bekken een grote rol is gaan spelen.

Het kraamtijd werk werk sluit helemaal aan op mijn liefde om vrouwen te begeleiden op zachte wijze hun innerlijke kracht te vinden na hun bevalling.

Mijn missie is elke nieuwe moeder een veilige bedding te bieden, met de liefdevolle aandacht en zorg die zij verdient, zodat zij zachtjes weer verbinding kan maken met haar eigen lijf en krachtig in dit nieuwe leven mag gaan staan.

Deze behandelaar biedt ook rustgevende zwangerschapsmassage!