Collectief voor kraamtijdbehandelingen

Omdat jij net zoveel verzorging verdient als je pasgeboren baby

Koesteren en omhullen

Je bent nu moeder geworden van een nieuw kindje en mag de tijd nemen hieraan te wennen. Om dit te kunnen doen is het essentieel verwarmende liefdevolle hulp te ontvangen. Dit is niet zomaar vanzelfsprekend, zeker niet in onze nuchtere cultuur. Maar jezelf zorg toestaan is zo belangrijk voor je eigen gezondheid en dat van je gezin. 

Je kraamperiode is bedoeld om uit te rusten, te herstellen, je borstvoeding op gang te laten komen en heel veel met je pasgeborene te knuffelen en zo elkaar te leren kennen.

 

Met ons collectief streven we ernaar jou die zo broodnodige zorg te geven. We komen aan huis om je met helende handen te verzorgen en je te verwelkomen in het moederschap. We masseren je, omhullen je buik met olie, pakkingen en doeken, luisteren naar je, voelen met je mee, dragen je als het ware terug naar jouw kern.

Ons collectief groeit met steeds nieuwe behandelaars uit Nederland en België. Je vindt straks altijd wel een behandelaar in jouw omgeving.

Mirjam Heemskerk

Ik ben Mirjam Heemskerk, getrouwd en moeder van 2 tienerdochters. Vanaf 2006 ben ik in mijn praktijk ManuManu Massage met zwangere en pas bevallen vrouwen gaan werken. In 2013 heb ik dit voortgezet onder de naam Gentle Beginnings waarin ik de postpartum zorg ben gaan verfijnen en het Nourishing New Mama Plan heb ontwikkeld. Dit is een serie behandelingen om het herstel van een pas bevallen moeder zowel fysiek, emotioneel als op zielsniveau te ondersteunen. Vele vrouwen hebben door deze sessies op een zachte liefdevolle manier in hun moederschap kunnen landen.

Werken met vrouwen is mijn passie. Ik omring elke vrouw met liefdevolle zorg, compassie, een luisterend oor en een warme aanraking. Lees verder

Adisti Sterk

Mijn naam is Adisti Sterk en ben moeder van drie prachtige kinderen en getrouwd met Reinout. Na de geboorte van mijn eerste zoon (2011) startte ik met het geven van lessen kinderyoga. Een lange poos heeft mij dat veel voldoening geschonken, maar tijdens het dragen van mijn dochter (2013) ontstond er een verschuiving.

Ondertussen schoolde ik me in holistisch masseren en zwangerschapsyoga. Er volgden een holistische coachopleiding en verdiepende modules, workshops en trainingen op het gebied van pre en– perinatale zorg. De passie voor moeders en kindjes werd langzaam maar zeker steeds meer aangewakkerd en alles viel op zijn plek. Lees verder

Zou jij ook pas bevallen vrouwen in hun kraamtijd willen behandelen?

Bekijk hier welke training je kunt doen om je bij ons collectief aan te sluiten.

Het is een waardevolle
training om in verbondenheid
met andere vrouwen de
diepgang van de postpartum
periode te ontdekken.