Collectief voor kraamtijd behandelingen

Omdat jij net zoveel verzorging verdient als je pasgeboren baby

Koesteren en omhullen

Je bent nu moeder geworden van een nieuw kindje en mag de tijd nemen hieraan te wennen. Om dit te kunnen doen is het essentieel verwarmende liefdevolle hulp te ontvangen. Dit is niet zomaar vanzelfsprekend, zeker niet in onze nuchtere cultuur. Maar jezelf zorg toestaan is zo belangrijk voor je eigen gezondheid en dat van je gezin. 

Je kraamperiode is bedoeld om uit te rusten, te herstellen, je borstvoeding op gang te laten komen en heel veel met je pasgeborene te knuffelen en zo elkaar te leren kennen.

 

Met ons collectief streven we ernaar jou die zo broodnodige zorg te geven. We komen aan huis om je met helende handen te verzorgen en je te verwelkomen in het moederschap. We masseren je, omhullen je buik met olie, pakkingen en doeken, luisteren naar je, voelen met je mee, dragen je als het ware terug naar jouw kern.

Ons collectief groeit met steeds nieuwe behandelaars uit Nederland en België. Je vindt altijd wel een behandelaar in jouw omgeving.

Mirjam Heemskerk

Amsterdam (NH) +45 minuten

Werken met vrouwen is mijn passie. Ik omring elke vrouw met liefdevolle zorg, compassie, een luisterend oor en een warme aanraking.

Adisti Sterk

Amsterdam (NH) +45 minuten

Mijn missie is dat elke moeder zich gehoord, gezien en gekoesterd voelt tijden de meest bijzondere en intense periode van haar leven.

Aansluiten bij ons collectief?

Zou jij ook pas bevallen vrouwen in hun kraamtijd willen behandelen?

Bekijk hier welke training je kunt doen om je bij ons collectief aan te sluiten.

Het is een waardevolle training om in verbondenheid met andere vrouwen de diepgang van de postpartum periode te ontdekken.

Mirjam Heemskerk en Adisti Sterk