Contact

Telefoon:

(06) 14 23 96 16

 

Website:

gentlebeginnings.nl

Mirjam Heemskerk

Amsterdam (NH) + 45 minuten

Ik ben Mirjam Heemskerk, getrouwd en moeder van 2 tienerdochters. Vanaf 2006 ben ik in mijn praktijk ManuManu Massage met zwangere en pas bevallen vrouwen gaan werken. In 2013 heb ik dit voortgezet onder de naam Gentle Beginnings waarin ik de postpartum zorg ben gaan verfijnen en het Nourishing New Mama Plan heb ontwikkeld. Dit is een serie behandelingen om het herstel van een pas bevallen moeder zowel fysiek, emotioneel als op zielsniveau te ondersteunen. Vele vrouwen hebben door deze sessies op een zachte liefdevolle manier in hun moederschap kunnen landen.

Werken met vrouwen is mijn passie. Ik omring elke vrouw met liefdevolle zorg, compassie, een luisterend oor en een warme aanraking. Bij veel behandelingen die ik geef staat de buik in het middelpunt, want daar begint de levenskracht, intuïtie en lust voor het leven.

Met mijn wens om meer moeders te laten ervaren hoe fijn massage in de kraamperiode is, is het collectief Postpartum Massage Nederland ontstaan, waarbij ik in Adisti echt een geweldige partner heb gevonden met dezelfde visie en missie.

Daarnaast ben ik oprichtster van de Gentle Beginnings Academy die in 2020 van start gaat. Hierdoor zullen de komende tijd nieuwe practitioners zich aansluiten bij Postpartum Massage Nederland en is straks onze warme zorg voor vrouwen in heel Nederland beschikbaar.