Mirjam Heemskerk

Alle behandelaars | Mirjam Heemskerk
Werkgebied: Amsterdam (NH) +45 minuten
mirjam@postpartummassagenederland.nl
gentlebeginnings.nl
06 14 23 96 16
Jouw behandelaar

Ik ben Mirjam Heemskerk, getrouwd en moeder van 2 tienerdochters. Vanaf 2006 ben ik in mijn praktijk ManuManu Massage met zwangere en pas bevallen vrouwen gaan werken. In 2013 heb ik dit voortgezet onder de naam Gentle Beginnings waarin ik de postpartum zorg ben gaan verfijnen en o.a. het Nourishing New Mama Plan heb ontwikkeld. Dit is een serie behandelingen om het herstel van een pas bevallen moeder zowel fysiek, emotioneel als op zielsniveau te ondersteunen. Vele vrouwen hebben door deze sessies op een zachte liefdevolle manier in hun moederschap kunnen landen.

Werken met vrouwen is mijn passie. Ik omring elke vrouw met liefdevolle zorg, compassie, een luisterend oor en een warme aanraking. Bij veel behandelingen die ik geef staat de buik in het middelpunt, want daar begint de levenskracht, intuïtie en lust voor het leven.

Met mijn wens om alle nieuwe moeders te laten ervaren hoe helend en nodig massage in de kraamperiode is, is het collectief Postpartum Massage Nederland ontstaan, waarbij ik in Adisti echt een geweldige partner heb gevonden met dezelfde visie en missie.

Daarnaast ben ik oprichtster van de Gentle Beginnings Academy die in 2020 van start is gegaan. Hierdoor zullen steeds nieuwe practitioners zich aansluiten bij Postpartum Massage Nederland en hiermee is onze warme zorg voor vrouwen in heel Nederland en zelfs in België beschikbaar.
Momenteel heb ik bij Postpartum Massage Nederland voornamelijk een bestuurlijke en coördinerende rol.

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!

Deze behandelaar werkt met buikmassage therapie en geeft ontspannende zwangerschapsmassage! Daarnaast is Mirjam gecertificeerd placenta specialist.