Marjanne Staats

Alle behandelaars | Marjanne Staats
Werkgebied: Groningen, Drenthe, Friesland
info@praktijkmama.nl
praktijkmama.nl
06 45 49 62 40
Jouw behandelaar

Mijn naam is Marjanne en ik woon samen met mijn lief Joost en onze kinderen Nienja en Raave in Groningen.

Ik heb een grote passie voor het werken met vrouwen rondom de geboorte.

Als kind wilde ik kraamverzorgster worden, of piraat… Uiteindelijk werd ik therapeut. Door mijn ervaringen rondom de geboorte van onze oudste dochter kwam ik toch weer terug bij mijn kinderwens. Het was een heftige ervaring met lange nasleep. Ik wist diep van binnen dat het zo anders zou kunnen zijn en wat de waarde daarvan is. En zo vond ik mijn bestemming.

Ik volgde opleidingen tot postpartum doula, geboortedoula, yogadocent (zwangerschap en postpartum) en bevallingsverwerkingsspecialist. Daarnaast verdiepte ik me in verschillende tradities rondom geboorte geven en het werken met ceremoniën, voeding en kruiden. De opleiding van Gentle Beginnings Academy was voor mij een prachtige combinatie waarin dit samenkomt.

Ik heb zelf ervaren hoe het is als je je als kraamvrouw en jonge moeder verloren voelt, én hoe enorm helend het is als je je gedragen voelt, liefdevolle aanraking mag ontvangen en er een luisterend oor zonder oordeel is.

En dat is wat ik je wil bieden. Tijd voor jou, waarin je helemaal mag zakken in dat wat er is. Waarin je kunt loslaten, ontspannen, ervaren, genieten en waarin alle emoties er mogen zijn.

Ik bied je graag mijn warme handen, luisterend oor en liefdevolle aandacht.

❤ Marjanne

PraktijkMama – Yoga, geboorte-& postpartum doulabegeleiding, placentacapsulatie, kraambehandelingen & therapie rondom geboorte

 

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!

Deze behandelaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage! Marjanne kan ook je placenta bereiden.