Ziagnée Laveist

Alle behandelaars | Ziagnée Laveist
Werkgebied: +35 minuten vanuit Middelburg of Roosendaal
info@mama-amor.nl
mama-amor.nl
06 25 15 23 32
Jouw behandelaar
Wat leuk dat je hier bent.
Mijn naam is Ziagnée, moeder van twee dochters Zéna en Mayra en partner van Migaël. Ik houd van gezelligheid en help anderen graag. Ik vind alles wat te maken heeft met zwangerschap, geboorte, kraamperiode, hechting, opvoeden en opgroeien super interessant. Sinds 2017 ben ik werkzaam als gezinsbehandelaar en ondersteun ik gezinnen met jonge kinderen in deze verschillende fases van hun leven met diverse hulpvragen om hen te helpen te groeien en te bloeien.
 
Zelfzorg, groei en herstel

Na de bevalling van mijn eerste dochter voelde ik mezelf echt transformeren tot een moeder. Dat ging zo natuurlijk dat ik er meer over wilde weten, meer over onze vrouwelijk lichaam, nog meer over  zwangerschap en de postpartum periode en dit combineren met de kennis die ik al heb. Om vrouwen te kunnen bieden wat voor hen helpend kan zijn in deze belangrijke periodes in het leven. Sinds 2020 ben ik mijn kennis en vaardigheden op dit gebied gaan verbreden en ben ik gestart met de opleiding bij de Gentle Beginnings Academy en ben ik aangesloten bij het collectief postpartum massage nederland.

Ik bied vrouwen liefdevolle aandacht aan door het geven van massages en rituelen die bijdragen aan zelfzorg, groei en herstel in de postpartum periode. Ook ondersteun ik ouders in het vormgeven van hun ouderschap. 

Ik ben er voor jou! Heb je een vraag of wil je meer weten ? Neem dan gerust contact op en dan kan ik samen met jou kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Liefs van mij,

Ziagnée

Deze behandelaar biedt ook rustgevende zwangerschapsmassage!