Tessa Aldewereld

Alle behandelaars | Tessa Aldewereld
Werkgebied: Nieuwegein + max. 40 min.
info@doulatessa.nl
doulatessa.nl
06 42 62 99 16
Jouw behandelaar

Mijn naam is Tessa Aldewereld.

Ik ben mama van een dochter (2016) en een zoon (2018) en van 4 sterrenkindjes. Alle ervaringen die ik gedurende de zwangerschappen en postpartum periodes heb opgedaan, neem ik mee in mijn werk als doula en postpartumbehandelaar.

Sinds 2020 ben ik werkzaam als doula en masseur. Daarvoor heb ik als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt en als docent verpleegkunde op het MBO. Zorgen voor zit dus in mijn bloed. Als doula heb ik onder andere de rol om er te zijn voor de zwangere/barende en haar partner. Ik draag je, ik hoor je, ik zie je en ik voel wat er nodig is. Al deze eigenschappen integreer ik ook in mijn massages en behandelingen.

Een vrouw, zolang als zij leeft, zal zich herinneren hoe zij zich heeft gevoeld tijdens de baring en de kwetsbare periode daarna. Ik draag hierin bij door aandacht te geven waar er op dat moment behoefte is. Door er te zijn, mijn aanwezigheid en aanraking zorgen voor een veilig en vertrouwd gevoel. Je even helemaal laten dragen en je laten verzorgen, zodat je jouw lichaam het herstel geeft wat zij nodig heeft, dat is wat ik doe als postpartum behandelaar.

Liefs,

Tessa Aldewereld-Rietkerk
Doulabegeleiding en massages

Deze behandelaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage!

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!