Sephora Verhoek

Alle behandelaars | Sephora Verhoek
Werkgebied: Doorn e.o.
info@deomhelzing.com
deomhelzing.com
06 83 03 27 43
Jouw behandelaar

Hoi, mijn naam is Sephora. Samen met mijn partner Matthijs en dochter Dana (2021) woon ik in het bosrijke Doorn. Het mogen dragen van nieuw leven, heeft mij altijd al gefascineerd. En toen ik zwanger was van Dana voelde ik me zo sterk, zo oer en zo verbonden met haar.
Ik voelde meteen waar en hoe ik wilde bevallen en las elk boek wat ik tegenkwam over natuurlijke geboorte en het vierde trimester. Mijn dochter geboren zien worden, was een magische ervaring. De kraamtijd, waar ik me op had voorbereid, overviel me enorm. De slapeloze nachten, de hormonen, de verantwoordelijkheid voor mijn baby en het gemis van mijn moeder ervoer ik als heel intens. Het was zo anders dan de zwangerschap. Ik was gestrest, overprikkeld en alle zorg die ik voor mijzelf had bedacht kwam er niet van. Hierdoor werd het voeden van mijn dochter een enorme uitdaging. Het vertrouwen wat ik had tijdens de zwangerschap, was volledig verdwenen. Ik miste koesterende zorg, warmte en rust om goed te kunnen herstellen en ontspannen.

Deze ervaringen plantte het zaadje om vrouwen te gaan ondersteunen in de postpartum periode. Met de geboorte van mijn dochter, werd ook mijn enorme passie geboren. Om vrouwen te mogen begeleiden in hun transformatie van vrouw naar moeder. Om gezinnen te ondersteunen in de kwetsbare, magische en ook krachtige postpartum periode.
Het is mijn wens dat iedere moeder de ruimte en rust krijgt om te hechten met haar baby, te rusten en te herstellen. Met de warme, koesterende zorg ondersteunen mijn behandelingen en zorg dit proces. Hiermee hoop ik bij te dragen aan een zachte landing van het gezin.

Warm welkom,
Sephora

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!