Sanne Feijen

Alle behandelaars | Sanne Feijen
Werkgebied: +30 minuten vanuit Den Bosch
sanne@wrapped-up.nl
wrapped-up.nl
06 40 79 96 13
Jouw behandelaar

De transitie voor een vrouw naar het moederschap is een grote stap. Er gebeurt veel op zowel fysiek, emotioneel en energetisch vlak. Ik denk dat deze tijd met je kindje en je nieuwe gezin van grote waarde is voor hoe je daarna samen verder groeit. Met mijn liefdevolle aanwezigheid, luisterend oor, omhullende aanrakingen, helende rituelen en warmtezorg ben ik er voor je. Juist wanneer jij zorgt voor je baby, kan ik jou die gedragenheid, veiligheid en omhulling geven om te zakken en zachtjes te landen in het moederschap.

Levensveranderende gebeurtenis

Altijd ben ik graag betrokken en in verbinding met wat er om me heen gebeurt. Ik hou ervan om met vrouwen samen te werken en te genieten. Al heel jong wilde ik daarom verloskundige worden, het leek me zo heerlijk om het ultieme vrouwenwerk te verrichten. Maar tijdens het laatste jaar in de opleiding bleek dit toch niet helemaal het juiste pad voor mij te zijn. Ik heb daarna nog in de kraamzorg gewerkt. Een hele fijne periode waarin ik de kans kreeg om tijdens deze levensveranderende gebeurtenis een korte tijd intensief betrokken te zijn. Ik heb van deze fase in mijn leven heel veel geleerd en mogen zien hoe verschillend we als mensen omgaan met momenten in ons leven. En ook hoe elk mens behoefte heeft aan verbinding, gezien worden en veiligheid.

Mijn naam is Sanne Feijen (1984), samen met Tom en mijn drie kinderen Rosalynn (2011), Feike (2013) en Joachim (2015) woon ik in ’s-Hertogenbosch. Met mijn praktijk Wrapped-Up geef ik graag gedragenheid en koestering aan vrouwen na geboorte, verliesgeboorte en wensouderschap.