Sandy Pieters

Alle behandelaars | Sandy Pieters
Werkgebied: Limburg
moederzacht@gmail.com
moederzachtmassage.nl
06 17 34 47 80
Jouw behandelaar

Mijn naam is Sandy Pieters (1989) en ik gun iedere nieuwe mama een kraamperiode waarin zij een zachte landing heeft in de overgang van vrouw naar moeder.

Zelf ben ik moeder van een dochter (2018) en een zoon (2021). De eerste keer moeder worden vond ik fantastisch, maar ook overweldigend. Heel erg overweldigend. Alle zorg, tijd en energie die ik in me had ging uit naar mijn baby en vergat daardoor goed voor mezelf te zorgen. Na een week of 6 was ik echt toe aan een massage, even tijd voor mij om te mogen ontspannen en weer op te laden. Dat voelde goed.

Bij de tweede keer moeder worden had ik dit veel beter voor mezelf geregeld en heb daardoor echt een mooiere kraamtijd ervaren. Dit droeg ook bij aan een zachte overgang van moeder zijn van 1 kindje, naar moeder zijn van 2 kindjes.

Dit was voor mij ook het moment waarop ik me wilde gaan verdiepen op het gebied van postpartum massages, want dit gevoel gun ik elke moeder!

Een aantal jaar geleden ben ik het pad gaan bewandelen op het gebied van massage en lichaamswerk. Ik heb de eerste twee jaar van de opleiding tot holistisch massagetherapeut afgerond (Akademie voor Massage & Beweging) en vind het leuk om mezelf steeds weer te blijven ontwikkelen.

Liefs,
Sandy

Deze behandelaar biedt ook rustgevende zwangerschapsmassage!