Rosalie van Heumen

Alle behandelaars | Rosalie van Heumen
Werkgebied: Haaksbergen + 45 minuten
info@studiobaar.nl
studiobaar.nl
Jouw behandelaar

Hi, ik ben Rosalie van Heumen, geboortecoach en postpartum behandelaar in Twente en omstreken. Ik ben geboren en getogen in Haaksbergen. Daar woon ik nog steeds met mijn heerlijke gezin en run ik met veel passie Studio BAAR. Ik ben de vrouw van Joep en de trotste moeder van vier heerlijke jongens; Fedde (2017), Boaz (2017), Mads (2019) & Duuk (2021). Ik ben gek op uitstapjes, nieuwe dingen leren, dwalen in de natuur, lezen en breng graag tijd door met de lieve mensen om mij heen. Alles wat ik doe, probeer ik met aandacht te doen. Dat is soms best een uitdaging in deze wereld vol prikkels én met een jong en groot gezin. Maar leven in het nu – met volle aandacht – is zowel privé als in mijn werk mijn uitgangspunt.

Bewondering

Al zolang ik me kan herinneren voel ik een grote bewondering voor het proces van zwanger zijn en bevallen. In de afgelopen jaren heb ik zelf drie totaal verschillende bevallingen en kraamperiodes gehad. Ik kijk er – ondanks dat het niet altijd ging zoals ik gehoopt had – positief op terug. Deze ervaringen sterkten niet alleen mijn bewondering voor het vrouwelijk lichaam, maar ook het vertrouwen dat alles wat we nodig hebben al in ons zit. Mijn eerste (tweeling)zwangerschap wakkerde het vuurtje aan om het roer om te gooien en heb ik mijn roeping gevonden. Alles viel ineens op z’n plek. Want met de geboorte van mijn jongens werd er ook een nieuwe passie geboren. Alles waar ik van hou komt samen in dit mooie vak; mijn liefde voor zwangere vrouwen en baby’s, mijn bewondering voor pasgeboren moeders en mijn skills om anderen in hun kracht te zetten, te luisteren, kennis te delen, een fijne warme sfeer te creëren en vooral te zijn.

Geboorte van een moeder

Zwanger zijn, bevallen en moeder worden is overweldigend, maar het is tegelijk ook magisch en voor mij het mooiste en meest intense avontuur tot nu toe. Met de geboorte van een kind (ook je tweede, derde of vierde) wordt ook een moeder geboren. Als zwangere vrouw ga je de grootste transitie van je leven doormaken. En in het midden van al die veranderingen mogen we niet vergeten hoe belangrijk wij zelf zijn. Er zal tijdens je transitie een enorme groei plaatsvinden. Letterlijk en figuurlijk. Groei in vertrouwen, groei in keuzes maken, groei in wie jij nou werkelijk bent en waar je voor staat. En dat gaat met vallen en opstaan. In deze snel veranderende wereld is de zwangerschap en kraamperiode hét moment om te verzachten en te vertragen. Gun jezelf tijd en ruimte om te wennen aan jouw nieuwe leven. “Be as gentle with yourself, as you are with your baby.” Goed voor jezelf zorgen is geen luxe, maar een absolute must. Voel je gedragen en gesteund. Ik ben er voor jou, met volle aandacht, mijn warme handen en liefdevolle hart. Rock & Relax. Ik ontmoet je graag.

Lieve groetjes, Rosalie

Deze behandelaar geeft eveneens ontspannende zwangerschapsmassage!