Roos de Wild

Alle behandelaars | Roos de Wild
Werkgebied: Nijkerk, Amersfoort en omgeving
roos@studiomotherbear.com
studiomotherbear.com
06 22 87 47 07
Jouw behandelaar

Lieve vrouw, wat leuk dat we elkaar hier treffen! Mijn naam is Roos de Wild. Ik ben trotse moeder van Hannah, Lucas en Scott en de geboortezorg heeft mijn hart gestolen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart als HRM professional en werd uiteindelijk succesvol als global HRM project manager. Een aantal jaar en 2 kinderen verder vond ik dit werk minder bevredigend. “Er moet toch meer bij te dragen zijn in deze wereld” dacht ik.

De geboortezorg sprak mij aan, omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk en waardevol ondersteuning in deze bijzondere levensfase is. Ik werd doula en zwangerschaps masseur en deed de nodige ervaring op naast parttime HRM werk.

Zachtheid is een kracht

De behoefte groeide om ook te kunnen bijdragen aan de start en herstel van newborn mama’s in de periode na de geboorte. Ze een zachte landing te kunnen bieden en ruimte voor zichzelf in de kraamtijd.

Als postpartum behandelaar combineer ik een luisterend oor en therapeutische en ontspannende massage behandelingen. Ik breng al mijn kennis mee rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd en kan je van advies voorzien wanneer dat nodig is.

Tijdens de behandelingen geef ik je de ruimte om echt even te landen in je nieuwe rol als moeder en je de rust te bieden in deze hectische periode. Ik vind het heerlijk je in de watten te mogen leggen met de therapeutische werking van olie, kruiden en aanraking. Ik ben je luisterend oor en laat je graag ervaren dat zachtheid een kracht is die je jezelf mag gunnen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Roos