Paulina Glapinski-Zoethout

Alle behandelaars | Paulina Glapinski-Zoethout
Werkgebied: Utrecht Stad
info@doulapaulina.nl
doulapaulina.nl
06 18 52 04 85
Jouw behandelaar

Mijn naam is Paulina Glapinski-Zoethout. Ik ben een gepassioneerde geboortezorg duizendpoot; ik ben inmiddels 9 jaar doula (zo begon het..) en inmiddels ook zwangerschap en postnataal massage therapeut, zwangerschapscursus & babymassage docent en bestuurslid van stichting De Geboortebeweging. Ik doe wat mij zo ontzettend gelukkig maakt.

Ik ben moeder sinds 2011, en heb twee prachtige zonen mogen krijgen. De periode waarin ik moeder werd was er één waarin nog veel minder kennis en bewustzijn bestond over postpartum, over überhaupt het transformatieve proces van moeder worden. Er waren geen boeken, podcasts of ruim aanbod lichaamswerk zoals nu.

Zonder kennis of steun doorliep ik mijn reis. Met veel groeipijnen raakte ik mezelf een beetje kwijt om opnieuw te herrijzen als een fenix uit haar as. In die geboorte werd ook een doula en geboortewerker geboren, met een grote passie om vrouwen te ondersteunen in hun reis in de stukken die ik zelf had gemist.
Kennis, warmte, humor en autonomie zijn mijn kernwaarden. Ik geloof dat Moeders het fundament van onze samenleving zijn; respectvolle geboortezorg, een goed herstel, gezonde balans in zelfzorg dragen bij aan hoe vrouwen in het gezin dat ze gaan vormen gaan staan. Hoe ze naar zichzelf kijken en zich voelen. Daar schuilt zo ontzettend veel kracht, juist ook in de kwetsbaarheid waarmee dit gepaard gaat.

Wees welkom in mijn praktijk in Utrecht stad, waar je vol mag ontvangen en geëerd mag worden in een tijd dat je alleen aan het geven bent.

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!

Deze behandelaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage!