Nash Schuiling (in opleiding)

Alle behandelaars | Nash Schuiling (in opleiding)
Werkgebied: Rotterdam en omgeving
info@janma.nl
janma.nl
06 24 80 22 73
Jouw behandelaar

Dag lieve vrouw!

Ik ben Nash, een 44-jarige Rotterdammer van oorsprong uit Brazilië. Sinds 2007 woon ik met veel plezier in Nederland, waar ik me inzet voor het ondersteunen van vrouwen tijdens belangrijke levensmomenten. Als geboortedoula, adem- en stemcoach en holistisch vrouwentherapeut werk ik nauw samen met vrouwen om hen te begeleiden tijdens hun reis naar het moederschap.

Mijn leven voelt als een oneindig speelveld waarop ik mezelf dagelijks opnieuw mag ontdekken. Het is een zegen om vrouwen te dienen tijdens hun levensinitiaties; voor mij voelt het niet als werk, maar als een natuurlijke extensie van mezelf.

Kraamperiode is een cruciale fase

Na de prachtige geboorte van mijn zoon, belandde ik echter in een donkere periode tijdens mijn postpartum. Ondanks de vreugde van de geboorte, was ik onvoorbereid en verwaarloosde ik mezelf in de eerste dagen. Mijn mentale en fysieke gezondheid leed hieronder. Slechte voeding en een gebrek aan rust bemoeilijkten het beheren van borstvoeding en uiteindelijk gleed ik in een depressie. Deze periode van tekort werd gevolgd door het ontwikkelen van een auto-immuunconditie die vele jaren mijn gezondheid beheerste. Uit mijn eigen ervaring en die van vele andere vrouwen ontstond het besef: er is een schrijnend gebrek aan aandacht voor vrouwengezondheid tijdens de postpartumperiode. Deze fase is net zo cruciaal als een gezonde zwangerschap en geboorte. Het was het begin van mijn onophoudelijke leerproces…

Mijn missie is om vrouwen in alle levensfasen bij te staan, maar vooral tijdens de bijzondere overgang van vrouw naar moeder. Ongeacht hoe vaak deze transitie plaatsvindt, elke keer is uniek en vereist speciale zorg en aandacht voor de moeder op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ik hoop je te begeleiden op je eigen reis, met mijn aanwezigheid, luisterend oor en zachte kracht. Samen kunnen we streven naar een prachtige, zachte landing voor jou en je kind.