Naomi Snoijer (in opleiding)

Alle behandelaars | Naomi Snoijer (in opleiding)
Werkgebied: Hardenberg, Zwolle + 45 minuten rijden
info@praktijkverwonder.nl
postpartummassagenederland.nl/behandelaars/naomi-snoijer
Jouw behandelaar

Mijn naam is Naomi Snoijer & ik woon met mijn man Rik en onze drie lieve kinderen in ’t mooie Hardenberg.

In 2018 werd onze dochter geboren. Mijn lijf had een prachtig kindje mogen dragen en baren. En wauw, wat een magische ervaring was dat.  Nog nooit eerder had ik zo’n oergevoel gevoeld. Daarna volgde de kraamtijd en dacht ik goed voorbereid te zijn… Maar dat viel me zwaar. De hormonen, slapeloze nachten, emoties, borstvoeding wat moeizaam ging en mijn lijf die niet van mezelf voelde. Het voelde vaak alsof ik de enige was die hier last van had. Totdat ik bij de huisarts kwam & hij aangaf dat er wekelijks vrouwen bij hem in de praktijk kwamen die het ontzwangeren zwaar viel. En zo ontstond en er een klein vlammetje om vrouwen te willen ondersteunen in hun postpartum periode.

De transformatie van vrouw naar (opnieuw) moeder worden is aanzienlijk!

En nu zes jaar later mag mijn reis gaan beginnen.. Ik heb zelf ervaren (in mijn laatste postpartum periode) dat verzachting, warmte, rust en steun heel helpend is. En de opleiding tot postpartum behandelaar die ik volg bij Gentle Beginnings is precies wat ik zocht om andere mama’s op deze manier te kunnen ondersteunen.

De transformatie van vrouw naar (opnieuw) moeder worden is aanzienlijk. En daar mag je als mama echt bij stilstaan en jezelf de tijd voor geven. Het is namelijk de meest krachtige en tegelijkertijd kwetsbare periode in je leven. Mijn doel is om je een goede start te geven in het moederschap, zodat je tijd hebt te herstellen en te verbinden met je kindje en jezelf. En dat ik je kan laten ontspannen, weer in je lijf te laten zakken en te ondersteunen met kraambehandelingen en een luisterend oor.

Mijn website wordt nu gemaakt, maar je kunt mij alvast volgen via Instagram op Praktijk Verwonder. Daarnaast ben ik bereikbaar via de e-mail en whatsapp.

Veel liefs,
Naomi