Milou van Luijk

Alle behandelaars | Milou van Luijk
Werkgebied: Rotterdam, Den Haag, Berkel en Rodenrijs en omgeving
milou@lalouz.nl
lalouz.nl
06 41 01 13 44
Jouw behandelaar
Mijn naam is Milou van Luijk en met al mijn mannen woon ik in Berkel en Rodenrijs. Ik ben moeder van onze drie zoons Faas (2014), Thije (2016) en Viggo (2021), en getrouwd met mijn lieve man. Mijn bedrijf La Louz noem ik graag mijn dochter omdat daar alle vrouwelijkheid in zit. Vanuit La Louz bied ik zorg en wijsheid om je zwangerschap, bevalling en pril moederschap te ondersteunen.
 
Groeiend vertrouwen in het moederschap
 
La Louz is geboren vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Ik ben er ook geweest. Ik was drie keer zwanger, mocht drie kindjes op de wereld zetten en leer als moeder nog iedere dag. Een weg van vallen en opstaan. Een weg vol uitdagingen. Waar ook ik mij regelmatig alleen in heb gevoeld en weet hoe belangrijk het is om de nodige steun te ontvangen. En dat is waar ik voor sta!
 
Ik gun het jou dat je zwanger kunt zijn en mag bevallen in vertrouwen & met liefde voor jezelf en je kindje. Dat jullie in verbinding mogen komen met elkaar. En dat je ook na de bevalling de mensen om je heen hebt die er echt voor jou zijn. Zodat het vertrouwen in het moederschap kan groeien. Zodat je dicht bij jezelf blijft. Zodat jouw kindje(s) elke keer weer op jouw kunnen vertrouwen.
 


Liefs,
Milou

 

 

Naast Postpartum Behandelaar ben ik ook Placenta Specialist.

Ook geef ik met liefde zwangerschapsmassages en kun je bij mij terecht voor een consult Geboortepatronen.