Maxime Ringringulu

Alle behandelaars | Maxime Ringringulu
Werkgebied: Amsterdam en omstreken
maximeringringulu@gmail.com
postpartummassagenederland.nl/behandelaars/maxime-ringringulu
06 57 22 25 98
Jouw behandelaar

Lieve vrouw,

Als moeder van drie kinderen, waaronder een tweeling kan ik mij als werkende moeder goed voorstellen dat je op zoek bent gegaan naar ontspanning en een moment van “me time”.

Bij Postpartum Massage Nederland ben je hiervoor aan het goede adres.

Naast alle lieve andere vrouwen sta ook ik klaar in de omgeving Amsterdam om je in je zwangerschap, en de periode direct na de bevalling te ondersteunen. Met liefdevolle op jou gerichte behandelingen.

Met Studio de Lieve Mama ondersteunt ik (nieuwe) moeders tijdens verschillende fasen van het moederschap. Het zwanger zijn, de voorbereidingen op bevallen en vooral na de bevalling. En ook als werkende moeder.

Studio de Lieve Mama biedt begeleiding en ondersteuning in een zachte en verwarmende transitie naar moeder zijn. Door middel van massages en rituelen gericht op vertragen en ontspannen creëren wij samen een plan op basis van waar de behoeften liggen. De mogelijke ingrediënten voor dit plan zijn naast liefdevolle volledige aandacht en diverse massages ook Bengkung Belly Binding, Moxa behandeling en Yoni Steaming.

Daarnaast is het mogelijk om ter afsluiting van belangrijke gebeurtenissen die diepe impact hebben gemaakt in het leven van een vrouw, samen, een vorm van afsluiten te creëren. Door samen op zoek te gaan naar een vorm die bij jou past maken wij een verhaal, een belevenis, een ritueel waarin er ruimte is om te doorvoelen en te doorleven. Een Welkom Mama Ceremonie is hier bijvoorbeeld heel geschikt voor.

Daarnaast heb ik als zorgprofessional jaren binnen de verloskunde als arts gewerkt in binnen en buitenland.

Lieve mama, … je verdient het om na al jou kracht en geven, gedragen en ontzorgd te worden, zodat je die lieve moeder kan blijven zijn.

Liefs,

Maxime