Marie-José van Megen

Alle behandelaars | Marie-José van Megen
Werkgebied: Lottum e.o. / Noord-Limburg /n Noord-Oost Brabant
info@vrouwvanderoos.nl
vrouwvanderoos.nl
06 44 21 30 88
Jouw behandelaar

Mijn naam is Marie-José van Megen-Linders, moeder van een volwassen zoon en dochter. Ik ben gehuwd met Tom. Samen wonen we in een pittoreske dorpje Lottum aan de Maas in Noord Limburg. Het dorp is verbonden met rozen. De verzachtende bloem die je helpt tot verzachting, zelfliefde en -zorg

Eerste 1000 dagen

Als vrouw en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen met levensingrijpende levensfases van meisje (sacred menarche) tot in de overgangsfase. Ik heb me gespecialiseerd om aanstaande moeders en hun 1000 dagen na de geboorte te begeleiden. Ik ben er voor vrouwen om ze tijdens zwangerschap en de postpartum periode vol aandacht, liefde, ontspanning en vertrouwen te ondersteunen. Ik werk met massage, rituelen, behandelingen en vrouwencirkels: de Blessings en Nestelavonden.

Verbinding tussen hart en handen

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de kinderopvang en ben 7 jaar terug begonnen als ZZP-er met mijn onderneming Fluitenkruid. Ik geef workshops waarin we op avontuur gaan in de Natuur om je innerlijke kind te prikkelen. De workshops zijn voor mensen van 0 tot 100 jaar. Tijdens de workshops kwamen steeds meer vrouwen op mijn pad die op een kruising stonden in hun leven. Ze hadden vaak, net als ik, pittige life-event trauma’s meegemaakt. Zelf heb ik een behoorlijke transformatie ondergaan om mezelf te accepteren in het vrouw durven ZIJN. Onze kracht ligt in onze VEERKRACHT, ons kwetsbaar durven opstellen en onze emoties durven tonen. De verbindende factor van al deze ervaringen is dat ik nu met mijn handen werk, waarin ik me verbind met mijn hart en intuïtie en de natuurelementen.

De natuur heeft me enorm geholpen in mijn helingproces en te zijn wie ik nu ben; VROUW van de Roos

Vrouwen in en rondom Lottum in Noord-Limburg en Noord-Oost Brabant kunnen bij mij terecht.
Marie-José

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!

Deze behandelaar geeft eveneens zwangerschapsmassages