Lori van Vlerken

Alle behandelaars | Lori van Vlerken
Werkgebied: Ophemert en Tiel e.o.
lorivanvlerken@gmail.com
postpartummassagenederland.nl
06 41 82 08 98
Jouw behandelaar

Lieve vrouw,

Mijn kennismaking met de postpartum periode startte nadat ik mijn dochter kreeg. Met mijn eigen ervaring en de eeuwenoude doula wijsheid draag ik bij aan een zachte landing nadat vrouwen keihard hebben gewerkt. Aandacht voor de jonge moeder, in deze vaak heftige emotionele periode, heeft een prachtige helende werking. Ik wil jou helpen in de transformatie van vrouw naar moeder, op spiritueel, emotioneel en lichamelijk vlak.

Bevallen was voor mij een krachtige, bijna dierlijke belevenis vol overgave aan het lichaam. Ik heb een prachtige thuisbevalling mogen ervaren. Daarna brak een onrustige periode aan, de postpartum. Er begon een reis met een ode aan gemeenschap en één met intuïtie als gids. Ik vond mijn eigen moederstam geïnspireerd vanuit het onvoorwaardelijk ouderschap. Zo kreeg ik ruimte om dieper in mijn gevoel te zakken en daarmee te herinneren waar mijn behoeftes lagen. De invloed van verschillende rituelen en ceremonies hierbij, heeft op mij enorme indruk gemaakt.

Mijn naam is Lori van Vlerken en met mijn verschillende behandelingen wil ik jou en jouw net bevallen lijf eren, zodat jij de ruimte kunt innemen die nodig is in alle mooie en minder mooie vormen, van deze heilige periode.

Lori van Vlerken
Postpartum Behandelaar en (Natuurlijk) Kraamverzorgende in opleiding