Linda Tolk (in opleiding)

Alle behandelaars | Linda Tolk (in opleiding)
Werkgebied: Alkmaar en 45 minuten daaromheen
hallo@lindatolk.nl
lindatolk.nl
06 15 08 40 10
Jouw behandelaar

Ik ben Linda en samen met mijn man Pim en kinderen Thijs & Bram woon ik midden in het groen in Stompetoren, Noord-Holland.

Met een achtergrond in dans en als anatomie-nerd, heb ik altijd al een interesse gehad in het menselijk lichaam. Maar bevallen… dat was voordat ik zelf kinderen kreeg nou niet iets waar ik naar uitkeek. Totdat ik zelf eind 2017 in verwachting was van mijn oudste zoon. Toen vielen alle puzzelstukjes juist op z’n plek en raakte ik gefascineerd door geboorte.

Inmiddels ben ik met veel passie doula, Spinning Babies® Certified Parent Educator en nu ook postpartum behandelaar i.o. waarmee ik vrouwen ondersteun tijdens zwangerschap, bevalling én in de kraamtijd.

We doen er als samenleving heel normaal over, maar eigenlijk is het krijgen van een kind zó bijzonder en magisch. Het is een levensveranderende gebeurtenis die je voor altijd bij zal blijven. En daar ondersteun ik je met alle liefde bij.

Ik ben er voor je in jouw reis naar het moederschap. Veel liefs, Linda

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!

Linda geeft eveneens ontspannende zwangerschapsmassage! Daarnaast maakt Linda placenta prints als herinnering aan jouw placenta.