Angela

Werkgebied:
ng@sacredsanctuary.nl
sacredsanctuary.nl
06 38 66 31 93
Jouw behandelaar

Welkom, Odi Odi, Bon Bini, Bienvenido…..

Mooie vrouw! Wat leuk dat jij interesse hebt in mijn zachte kracht.

Mijn postpartum verhaal is 15 jaar geleden begonnen toen ikzelf mijn Maiden fase afsloot en de Mother fase voor mij begon.

Onbegrip is wat ik voelde! Alle (voor mij ) gebruikelijke culturele rituelen werden direct afgekeurd door mijn kraamverzorgende. Blij toe werd ik ook bijgestaan door mijn moeder en oma (beiden in de Crone fase). Mede door mijn kleine community voelde ik mij toch gedragen en gekoesterd, wat mij versterkte in mijn rol als moeder.

Naast de vele rollen die ik als vrouw bekleed, heb ik 20+ jaar met plezier in de jeugdhulpverlening gewerkt. Ik heb mijzelf met name gespecialiseerd in hechtingsrelaties, trauma en veerkracht allemaal binnen het gezin. In 2013 heb ik op Curaçao via mijn praktijk veelal gewerkt met vrouwen rondom hun rol als moeder en vrouw en hoe zij deze op een gezonde manier kunnen invullen. Ik ben mij toen ook meer gaan richten op spiritualiteit en wellness.

In 2020 heb een opleiding tot relax massage therapeut gedaan en toen viel bij mij het kwartje. Mijn missie is vrouwen/moeders op een gezonde manier faciliteren in hun moederschap en het balanceren van hun wellbeing, hun gezin en werk. Gebalanceerde mama’s zorgen voor gebalanceerde kids heeft de ervaring mij geleerd. Met dit besef heb ik mijn nieuwe carrière doel gevonden.

Maart 2022 heb mijn opleiding tot Postpartum Behandelaar bij Gentle Beginnings Academy afgerond met een mooie inwijdingsceremonie waarbij ik heb gezongen voor mijn grootmoeders. Het was magisch en mooi.

Sinds 22 Maart 2022 faciliteer ik via Sacred Sanctuary vrouwencirkels, birth story medicine, cyclisch coaching (maan en menses) en gentle parenting.

Ik ben Angela en ik ben er voor jou lieve postpartum mama. Met zachte aanraking en aandacht geef ik je de ruimte om je geborgen, gehoord en gekoesterd te voelen tijdens de mooie, intensieve en kwetsbare postpartum periode. Met mijn lekkere warme doeken, zacht geurende olie, geruststellende tonen en zachte kracht breng ik jou in de weldaad van je eigen huis helemaal terug in jouw lijf.

The Sacred Sanctuary, is a safe haven to hold space within for yourself.

Websites: sacredsanctuary.nl en thesacredspacewithin.nl