Blog

Artikelen

In ons blog lees je artikelen en berichten vanuit ons Postpartum Massage Nederland collectief over zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

Kraammassage

Voor de kraammassage leg ik zachte, verwarmde doeken op de massagetafel of op je bed, Ik maak de olie warm en nodig je uit om lekker te komen liggen.
Lees verder

Je bent niet alleen

Zeker als je net bevallen bent en alles om je kindje draait, kun je je weleens verloren en alleen voelen. Dat is niet iets om je voor te schamen, het gebeurt elke nieuwe moeder. Maar je bent niet alleen: ij zijn er om je te horen, zien, vast te houden en te dragen. Zorg voor steun na de bevalling Als je je verhaal kwijt wilt, een arm om je heen kunt gebruiken, iemand die je echt ziet met al je glorie en je shit, wees dan zo dapper dit voor jezelf te regelen. Probeer jezelf in al je kwetsbaarheid te laten zien door om hulp te vragen. Daarmee ben je namelijk iets heel sterks en moedigs aan het doen! Kraamtijdmassage:...
Lees verder

Over het collectief

Met het collectief van Postpartum Massage Nederland ondersteunen we jou in de meest kwetsbare en intense weken na de geboorte van je baby. Je vindt bij ons behandelaars voor o.a. zwangerschapsmassage, massage in de kraamtijd, warme pakkingen, bengkung buikwikkelen, ceremonies en rituelen, bereiding van kruidenremedies en nog veel meer weldadigs voor lichaam en geest.

Zou jij zelf ook pas bevallen vrouwen in hun kraamtijd willen behandelen?

Bekijk hier welke training je kunt doen om je bij ons collectief aan te sluiten.

Mirjam Heemskerk en Adisti Sterk