Sandra Fabis

Alle behandelaars | Sandra Fabis
Werkgebied: Nieuw-Zeeland Auckland area
hello@sandrafabis.com
sandrafabis.com
06 50 57 28 51
Jouw behandelaar

Hallo, ik ben Sandra Fabis. Geboren in Duitsland, thuis in de wereld.

Na de geboorte van mijn dochter, begon ik te zoeken naar het doel van mijn leven op deze planeet. Wat is mijn Dharma? Waarom ben ik hier?

Mijn dochter is in 2014 geboren en mijn team bestond uit mijn lieve man en een fantastische Doula. Wij woonden toen nog in Zweden (waar je alleen in het ziekenhuis kan bevallen) en ik denk dat op die dag naast de baby ook de Doula in mij is geboren.

In 2015 waren we naar Singapore verhuisd en ik had het geluk om veel tijd met mijn gezin door te brengen en Azië te verkennen. Na bijna 2 jaar daar gewoond te hebben, besloten we weer naar Europa terug te komen. Sinds 2017 noem ik Amsterdam mijn thuis. Het is de plek waar ik besloot om de opleiding BiA Doula (Geboorte Doula) en de opleiding Postnatale Support Network (Postpartum Doula) te volgen.

In Amsterdam heb ik de kans gekregen om in de wereld van het verzorgen van vrouwen te duiken. Er zijn zoveel mogelijkheden om een moeder te verzorgen – tijdens de zwangerschap en zelfs nog meer na de bevalling. Het voelde daarom heel natuurlijk om lid te worden van de Gentle Beginnings Academy en ook om behandelaar bij Postpartum Massage Nederland te worden.

Dus, wat is mijn doel op deze planeet? Waarom ben ik hier?
Ik ben hier om vrouwen en vooral moeders de verzorgen en te koesteren.
De behoeftes die een vrouw na de bevalling heeft, te vervullen.

Het is een heel bijzondere en kwetsbare tijd in het leven van een vrouw en daarom ligt mijn hart bij het geven van liefdevolle en warme aandacht in een tijd van transitie van vrouw naar moeder.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.
Liefs, Sandra

PS: Sandra is sinds januari 2023 werkzaam in Nieuw-Zeeland in de regio Auckland