Nelleke van Kempen

Alle behandelaars | Nelleke van Kempen
Werkgebied: Heveadorp (nabij Arnhem, G) +40 minuten
nelleke@liefyoga.nl
liefyoga.nl
06 14 89 81 25
Jouw behandelaar

Mijn naam is Nelleke van Dulken-van Kempen. Mijn zwangerschappen en bevallingen en vooral het moederschap van mijn drie jongens hebben mijn leven de richting gegeven die ik altijd zocht.

In het verleden heb ik bij profit en non-profit organisaties gewerkt. Door de hectiek op de werkvloer ervoer ik veel onrust en stress. Op doktersadvies ben ik in 2005 yogalessen gaan volgen. Hierna kwam ik tijdens een wereldreis ’toevallig’ in een Sivananda-ashram in India terecht. In 2009 en 2010 ben ik teruggegaan naar India voor een docentenopleiding bij Sivananda (www.sivananda.org).

Kort daarna ben ik zwanger geworden en na de geboorte van mijn eerste zoontje ben ik gestart met zwangerschapsyogaopleiding bij Samsara Yogaopleidingen. In de vier jaar daarna ben ik nog twee keer moeder geworden en vele opleidingen gevolgd. Na de geboorte van mijn laatste zoontje (begin 2016) ben ik gestart als yogadocente & docente babymassage.

De laatste jaren is het doulaschap, HypnoBirthing én lichaamswerk op mijn pad gekomen. Ik heb hierin mijn ware passie én missie kunnen ontdekken. Het brengen van rust en vertrouwen tijdens het aanstaande & prille moederschap en vaderschap, waarbij jouw wensen en verbinding met het (ongeboren) kindje centraal staan. Het is zo mooi in te zien wat extra ondersteuning en aandacht in deze belangrijke levensfase kan brengen.

Mijn werkgebied ligt tot 40 minuten rijden rondom Heveadorp (vlakbij Arnhem). Mijn cliënten wonen vaak in Gelderland en soms in Utrecht of Overijssel.

Ik ben aangesloten bij Yogaverening Nederland (www.yoganederland.nl), Vereniging van Hypnobirthing Docenten in Nederland & België en Postpartum Massage Nederland en sta ingeschreven bij multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten).

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!

Deze behandelaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage! Ook geeft Nelleke fertiliteitsmassage.