Contact

Telefoon:
(06) 17 38 34 19

 

Website:

happyhealthypostpartum.com

Nadia Ajoeb

België, Limburg en Noord-Brabant

Ik ben Nadia Ajoeb, bijna 15 jaar samen met Gabriel en (op dit moment) ongewenst kinderloos. Mijn liefde en passie voor dit vak is zoals bij de meesten het geval is dan ook niet ontstaan doordat ik zelf moeder ben geworden. Het is aangewakkerd, al lang geleden, bij de geboorte van mijn zusje(s) en broertje.

Hoe ouder ik werd hoe duidelijker het was: ‘ik ben geboren om te moederen’. Als je de betekenis van ‘moederen’ opzoekt komt er te staan ‘liefdevol verzorgen’ , ‘zich als een moeder gedragen’ en ‘de rol van moeder spelen’. Ik denk een heel kenmerkende en typerende omschrijving voor wie ik ben.

Ik heb altijd al een enorme liefde gevoeld voor het moederschap en zwanger zijn, maar ben mij nooit echt bewust geweest over de periode na de bevalling. Toen ik bij Mirjam een cursus ‘Belly Binden’ deed was dat dan ook echt een eyeopener en was ik om.

In 2019 ben ik gestart met ‘Happy Healthy Postpartum’ zodat ik de ervaring en wijsheid die ik inmiddels rijker ben kan combineren met het ‘moederen’ waar ik zo enorm veel plezier uit haal. Deze combi zorgt ervoor dat ik fijne, liefdevolle behandelingen geef aan pas bevallen vrouwen om hen te ondersteunen in hun herstel en te bekrachtigen in hun (nieuwe) rol als moeder.