Luz Dary Schilt

Alle behandelaars | Luz Dary Schilt
Werkgebied: Omgeving van Delft (ZH)
luz@mamabalance.nl
mamabalance.nl
06 12 45 74 52
Jouw behandelaar

Ik ben Luz Dary Schilt en mijn werkwijze is gebaseerd op de eeuwenoude en traditionele yoga filosofie uit India, in combinatie met psychosociaal counseling en hormoon therapie.

Mijn passie is om vrouwen mentaal en emotioneel te ondersteunen én verder te brengen in de verschillende fases van hun leven. Als moeder van 3 kinderen en werkende als zzp’er, weet ik hoe belangrijk het is om tijdig naar je lijf te luisteren.

“You can’t pour from an empty cup” is mijn motto. Gebalanceerd voorwaarts is de doelstelling, zodat elke vrouw in de kraamperiode weer lekker in haar vel een creatief leven mag gaan leiden. Ik heb mijn opleidingen en ervaringen opgedaan in Amerika, Engeland en India, waar ik ook heb gewoond.

Na een turbulent leven liep ik bijna tegen een burnout aan. Daarom vind ik het belangrijk om integraal en holistisch te werken. Om deze reden zijn alle behandelingen maatwerk en uniek voor elke vrouw. Ongeacht de klacht of het probleem; elk behandelplan werkt aan het verlagen van stress, het balanceren van hormonen en aan de emotionele zorg voor de vrouw.