Contact

Telefoon:
(06) 30 13 16 07

 

Website:

Kristina van der Geest

Heemskerk (NH) en omstreken

Ik ben Kristina van der Geest, getrouwd met Eddy en moeder van 2 jong volwassen dochters. In 2005 ben ik begonnen met het geven van cursussen babymassage. Snel voelde ik de behoefte om ook met zwangeren te werken en heb een opleiding voor zwangerschapsmassage en zwangerschapsyoga gevolgd. Hieruit ontstond de naam van mijn praktijk MaPaKi (MamaPapaKind).

Mijn kennis heb ik regelmatig uitgebreid in cursussen, workshop en opleidingen, om nieuwe kennis met mijn cursisten te delen en mijzelf te ontwikkelen. Zo heb ik meerdere yogaopleidingen gevolgd, ben ik in 2015 Doula geworden en heb ik de opleiding voor hypnobirthing gedaan. In 2020 ben ik bij de Gentle Beginnings Academy met de postpartum opleiding begonnen.

Het werken met zwangeren en jonge moeders is mijn passie. Het geven van diepere zorgvuldige aandacht in deze bijzondere tijd helpt de bewustwording van de “kracht die in iedere vrouw schuilt” te ontdekken. De ontwikkelingen die zwangeren doormaken gedurende de cursus zijn iedere keer weer bijzonder. Ik geef keuzes, omdat je eerst moet weten welke mogelijkheden er zijn voordat je een keuze kunt maken.

Beslissingen nemen vanuit je hart en je buik zijn in deze fase van groot belang voor moeder en baby. Doe maar gewoon is niet genoeg! Je omgeven met liefde en aandacht is een grondrecht van iedere vrouw. Jij bent het waard met iedere cel van je lichaam.

In 2019 ben ik gestart met ‘Happy Healthy Postpartum’ zodat ik de ervaring en wijsheid die ik inmiddels rijker ben kan combineren met het ‘moederen’ waar ik zo enorm veel plezier uit haal. Deze combi zorgt ervoor dat ik fijne, liefdevolle behandelingen geef aan pas bevallen vrouwen om hen te ondersteunen in hun herstel en te bekrachtigen in hun (nieuwe) rol als moeder.