Ilse Duchatteau

Alle behandelaars | Ilse Duchatteau
Werkgebied: Heiloo (NH) e.o.
info@geboortepraktijkpuur.nl
geboortepraktijkpuur.nl
06 38 22 97 69
Jouw behandelaar

Mijn naam is Ilse Duchatteau. Ik woon samen met mijn man Martijn en onze 2 prachtige dochters Juliette en Livia.

De geboortes van mijn eigen kinderen en de geboorte van mijzelf als moeder hebben mijn visie op geboortezorg gevormd. Waar ik voorheen als verpleegkundige werkte op de verloskamers ben ik sinds 2017 eigenaar van Geboortepraktijk Puur in Heiloo.

Ik geef HypnoBirthing lessen en trainingssessies aan stellen om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op deze levensveranderende gebeurtenis. Ik geloof ik de natuurlijke kracht van het vrouwelijke lijf en de enorme oerpower die ze in zich heeft.

Ook zijn vrouwen bij Geboortepraktijk Puur meer dan welkom voor een fijne zwangerschapsmassage of metamorfose behandeling. Dit is een energetische behandeling die helpt om overgangsfasen in iemands leven te ondersteunen.

Begin 2020 ben ik bij Mirjam en Adisti begonnen met de Gentle Beginnings Academy vanuit het verlangen om vrouwen ook in het kraambed te omringen met liefdevolle behandelingen.

Ik merk dat het zo ontzettend nodig is om aandacht te geven aan moeders in deze bijzondere en soms intense tijd. Door liefdevolle en warme aandacht wil ik moeders ondersteunen en omarmen; daar ligt mijn passie.

Mijn werkgebied is rondom Heiloo in Noord-Holland.