Esther Bakker

Alle behandelaars | Esther Bakker
Werkgebied: Noord-Holland
wonderlandparenthood@gmail.com
wonderlandparenthood.nl
06 14 64 98 82
Jouw behandelaar

Hallo mooi mens,

Ik ben Esther, moeder van Floyd, Logan en Alice. Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik al een fascinatie voor zwangerschap, geboorte en de kraamtijd. Ik vond (en vind) het magisch. Het nieuwe leven dat gecreëerd wordt, de persoon die dat leven creëert en op aarde brengt. Goddelijk zelfs. Ik voelde een aantrekkingskracht, een drang om te helpen.

Als kind en tiener werd dat helaas niet zo gewaardeerd, dus die passie is op de achtergrond geraakt tot ik zelf kinderen kreeg. Langzaam, bemoeilijkt door een eigen traumatische bevalling, kwam de drang om ouders te ondersteunen weer terug. Ik begon als draagconsulent, en daarna kwamen daar verschillende zwangerschapscursussen bij. Pas na de geboorte van mijn jongste, mijn dochter, ging dat vuur weer helemaal aan en vond ik mezelf weer terug. Haar geboorte was als spiritus op de smeulende kooltjes.

Aanstaande en nieuwe ouders ondersteunen en helpen ontspannen is mijn passie. Rust geven door liefdevolle aandacht en lichaamswerk. Zachte massages, verwennende behandelingen, een luisterend oor en kennis om te delen.

Ouderschap is een Wonderland; mooi en bijzonder, én verwarrend en chaotisch. Ik begeleid jou graag op je weg door jouw Wonderland.

Heel veel liefde,
Esther