Anja Beeuwkes

Alle behandelaars | Anja Beeuwkes
Werkgebied: Deventer + 45 min.
info@aananda.nl
aananda.nl
06 55 33 59 18
Jouw behandelaar

Mijn naam is Anja Beeuwkes en ik ben moeder van twee, inmiddels volwassen kinderen.

Mijn grote passie is het werken met en ondersteunen van vrouwen in elke levensfase. In iedere vrouw huist een enorme kracht en ik gun het haar om daarmee in contact te zijn en vanuit die kracht te leven.

Vanuit mijn eigen ervaringen met de geboortes van mijn kinderen ben ik me het belang van goede zorg, ondersteuning en aandacht tijdens de zwangerschap en na de geboorte gaan realiseren. Toen wist ik nog niet welke vorm het zou gaan aannemen, maar de kiem voor mijn latere belangstelling voor het werken met vrouwen is daar gelegd. Pas veel later, na het starten van mijn yogapraktijk ben ik me geleidelijk aan in die richting gaan ontwikkelen.

Ik heb lang zwangerschapsyogalessen, hypnobirthing cursussen gegeven en in mijn massagepraktijk veel vrouwen ondersteund met fertiliteits- en zwangerschapsmassages.

Van daaruit is het verlangen ontstaan om ook in de periode na de geboorte meer te kunnen bijdragen. Het besef dat ook het vierde trimester een tijd is waarin zorg en aandacht voor herstel van belang is en dat het niet stopt bij de geboorte begint gelukkig ook in Nederland steeds meer door te dringen.

Zwanger worden, zwangerschap en baren zijn in alle opzichten krachtige en transformerende ervaringen. Tijdens deze intense periode verdienen vrouwen het volledig ondersteund en gedragen te worden. Het is van oudsher een natuurlijk gegeven dat vrouwen elkaar ondersteunen en daar met liefdevolle massages en behandelingen aan te kunnen bijdragen maakt me blij en dankbaar.

Deze behandelaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage!