Adonina Renjaan

Alle behandelaars | Adonina Renjaan
Werkgebied: Amsterdam +30 min
adonina@gmail.com
postpartummassagenederland.nl
06 83 99 35 07
Jouw behandelaar

Mijn naam is Adonina Renjaan.

Ik ben moeder van 2 prachtige kindjes, zoon Yered (2015) en dochter Aroha (2019). Ik leef samen met Jasper en wij wonen in het hart van Amsterdam.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om ondersteuning te krijgen en hoe het voelt om gedragen en gekoesterd te worden in de voor mij “heilige” kraamtijd. Dit vierde trimester waarin goede rust en herstel zo belangrijk is voor jou en je kindje(s). Dit wil ik ontzettend graag met je delen. Ik heb de tools om jou weer te helpen helen.

Sinds 2008 werk ik als masseuse en sinds 2020 ben ik werkzaam als postpartumbehandelaar. Ik heb me tijdens mijn zwangerschappen verder verdiept in kraamtijdbehandelingen en rituelen.

Vanuit mijn Molukse cultuur wist ik alleen dat ik een maand binnen zou blijven na de geboorte en wist ik van het belly binden. Vanuit mijn Hollandse cultuur kende ik alleen het gebruik van het sluitlaken. Inmiddels heb ik vanuit vele andere culturen (oa Mexico, Maleisië, Indonesië, Turkije, Kenya) behandelingen en rituelen geleerd, die ik je met liefde kom brengen.

Naast de postpartumbehandelingen en (zwangerschaps)massages, kun je bij mij ook terecht voor vaginaal stomen, borstbehandelingen, aromatherapie en ben ik traditioneel postpartum-doula in training.

Ik zie ernaar uit je te mogen ondersteunen,
Adonina

Deze behandelaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage!

Je kunt bij deze behandelaar ook terecht voor het Rebozo Sluitingsritueel!