Contact

Telefoon:

(06) 41 04 69 19

 

Website:

yogaensoo.nl

Adisti Sterk

Amsterdam (NH) + 45 minuten

Mijn naam is Adisti Sterk en ik ben moeder van drie prachtige kinderen en getrouwd met Reinout. Na de geboorte van mijn eerste zoon (2011) startte ik met het geven van lessen kinderyoga. Een lange poos heeft mij dat veel voldoening geschonken, maar tijdens het dragen van mijn dochter (2013) ontstond er een verschuiving.

Ondertussen schoolde ik me in holistisch masseren en zwangerschapsyoga. Er volgden een holistische coachopleiding en verdiepende modules, workshops en trainingen op het gebied van pre en– perinatale zorg. De passie voor moeders en kindjes werd langzaam maar zeker steeds meer aangewakkerd en alles viel op zijn plek. Zo ontstond Yoga & Soo, waarin ik voornamelijk moeders ondersteun door middel van massages, coaching en yoga.

Met de geboorte van mijn laatste zoon (2019) werd er een nieuwe praktijk geboren voor Holistisch Moederschap, waarin geboorteverhalen en de postpartum tijd centraal staan. Ik voelde dat er zoveel meer nodig is op dat gebied en merkte dat het verlangen nieuwe mama’s te omarmen, mijn hart vult met warmte. Mijn missie is dat elke moeder zich gehoord, gezien en gekoesterd voelt tijden de meest bijzondere en intense periode van haar leven. Dat ze mag ontspannen en zich gedragen voelt.

In de samenwerking met Mirjam, de missie en passie die we delen én onze afzonderlijke kwaliteiten, komt alles samen.